Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کاشانی‌پور در گفتگو با همشهری آنلاین نبود امکانات لازم برای رفت و آمد در این منطقه را از مشکلات مهم برشمرد و گفت:‌ چون در این محدوده سرویس حمل و نقل عمومی بی آرتی و مترو  فعال نیست و به طور معمول مردم با اتوبوس مسیرها را طی می‌کنند بنابراین یکی از مطالبات مردمی در این چند سال توسعه حمل و نقل عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور با تمهیداتی که شده است در آینده‌ای نزدیک با راه‌اندازی خطوط ۱۰ و ۱۱ مترو شاهد تغییر و تحولاتی در منطقه خواهیم بود.

او افزود: برای سرعت بخشیدن در این باره تاکنون مکاتباتی با مدیرعامل مترو انجام شده و  قرار است در منطقه لشکری زمینی را تملک و در اختیار مترو بگذاریم و پایانه خط ریلی در این محدوده ایجاد شود.

شهردار منطقه در ادامه با بیان اینکه برای ایجاد خط ۱۱ مترو مطالعات بسیاری انجام شده و اکنون به دلیل بالا بودن هزینه ساخت خط مترو و کافی نبودن اعتبارات، عملیات ساخت آن متوقف شده است، گفت: اقدام دیگر رفت و آمد کارگرانی است که در شهر قدس، شهریار، ملارد یا صفا دشت خانه دارند. چنانچه خط مترو کرج به صفادشت امتداد یابد، این امکان فراهم می‌شود که این قشر زحمتکش سریع‌تر، ارزان‌تر و راحت‌تر به محل کار و برعکس به محل سکونت‌شان بروند.در این زمینه جلسات با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران داریم تا با استفاده از ظرفیت خط آهن تهران-تبریز بتوان اقدامات لازم را برای رفت و آمد شهروندان و ساکنان به سرانجام مطلوب برسانیم.

استفاده از یکی از خطوط راه‌آهن تهران تبریز برای اتوبوس ریلی

کاشانی‌پور از وجود خط راه آهن تهران- تبریز در منطقه ۲۱ به عنوان ظرفیت‌های مهم در منطقه برای توسعه حمل و نقل اشاره کرد و اظهار داشت: در واقع کنار این خط‌آهن، ۲ خط آهن دیگر وجود دارد که از دومی می‌توان به عنوان اتوبوس ریلی استفاده کرد. البته هم‌اکنون یک خط اتوبوس ریلی وجود دارد که بین تهران و هشتگرد فعال است و به جابه جایی مسافران می‌پردازد که حدود نفراتی که در روز از این خط استفاده می‌کنند، ۳۰۰ نفر است. اگر چه این آمار به اندازه ۱۰ اتوبوس مسافر است و ۱۰ سفر در روز انجام می‌شود، اما اگر بتوانیم با وجود چنین زیر ساختی چند ایستگاه را در مناطق ۲۱ و ۱۸ نیز فعال‌سازی کنیم، حجم قابل قبولی از مسافر را می‌توان جابه جا کرد.

شهردار منطقه ۲۱ به حجم بالای مسافران در محدوده سه راه شهریار اشاره کرد و گفت: همیشه این ناحیه از منطقه با حجم زیادی از مسافر روبه رو است که جا دارد برای آن نیز تمهیداتی در نظر گرفته شود. به همین منظور برای سهولت در جابه جایی مسافران قرار است در این بخش یک ایستگاه جانمایی شود. جانمایی این ایستگاه سبب می‌شود تا ساکنان شهرک استقلال، کارکنان مجموعه داروسازی عبیدی و کارخانه پارس خودرو مشکل رفت و آمد نداشته باشند.

به گفته کاشانی‌پور، جانمایی ایستگاه‌های نیک پسندی واقع در بلوار گلهای تهرانسر و بیمارستان شماره ۲ خلیج می‌تواند مشکل دسترسی‌های محلی برای رسیدن به ایستگاه ریل باس را برطرف کند و این دو ایستگاه نقش بسزایی در جابه جایی حجم زیاد مسافر به نقاط دیگر دارد. ایستگاه ملکی در ورد آورد و ایستگاه شهر قدس هم از دیگر ایستگاه‌ها در این خط خواهند بود که در این صورت مسافران با کمترین هزینه، مسیر طولانی را در کمترین زمان  و با فاصله ۱۵ دقیقه‌ای طی می‌کنند.

چهار ایستگاه برای مسافران جنوب غربی تهران

او همچنین به تعامل خوب شرکت مترو و راه‌آهن در جابه جایی مسافران تاکید کرد و گفت :‌ شرکت مترو و راه آهن تاکنون در جابه جایی مسافران تعامل خوبی داشتند و اگر خط ریل باس در غرب تهران هم فعال شود، مسافرانی که از راه آهن پیاده و وارد تهران شوند، می‌توانند بقیه مسیر تا مقصد را با مترو بروند و این برعکسش هم صدق می‌کند. البته موانعی هم در این میان وجود دارد که اگر برداشته شود این خدمت رسانی تکمیل‌تر خواهد شد که به دنبال رفع موانع هستیم.

شهردار منطقه ۲۱ افزود:‌ اکنون یک خط اتوبوس ریلی از سمت پرند، یک خط از پیشوا ورامین، یک خط از هشتگرد داریم که در برخی نقاط با خط ریلی تهران-تبریز یکی می‌شوند در حالی که اگر موانع موجود در این مسیر را با راه آهن تهران- تبریز مرتفع سازیم، خطی به طور مجزا برای اتوبوس ریلی فعالیت خواهد شد. تاکنون طرح‌های مطالعاتی بسیاری انجام شده و باید تفاهم‌هایی نیز در این باره انجام شود و این میسر نخواهد شد مگر با  اقدام جهادی و کار شبانه‌روزی. در این صورت می‌توان در مدت ۳ ماه این خط را به بهره برداری و استفاده عموم رساند.

کاشانی‌پور گفت: ایستگاه راه آهن مقصد این ایستگاه‌ها خواهد بود و برای ایستگاه مبدا امکان‌هایی در نظر گرفته خواهد شد که مردم آسان‌ترین دسترسی را داشته باشند. این ایستگاه‌ها شامل ایستگاه نیک پسندی، سه راهی شهریار، ملکی و شهر قدس است و در ایستگاه ملکی به دلیل وجود خط ۱۰ مترو، تقاطعی با ریل باس داریم  که مسافران با همان بلیط مترو از ریل باس هم می‌توانند استفاده کنند.

کد خبر 679541 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منطقه ۲۱ شهرداری مدیریت شهری حمل و نقل شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۱ شهرداری مدیریت شهری حمل و نقل شهری جابه جایی مسافران راه آهن تهران جابه جایی اتوبوس ریلی کاشانی پور ایستگاه ها حمل و نقل رفت و آمد منطقه ۲۱ خواهد شد ریل باس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهروند خبرنگاری در پیامی از بیکار شدن کارگران نساجی بروجرد خبر داده و خواستار رسیدگی مسئولان شده است.  

چند سالی است که نساجی بروجرد در مشکلاتی گرفتار شده است، کارخانه‌ای که بیش از ۳۰ سال با نشان تجاری معروفش توانسته نه تنها تولیدات خود را در داخل بلکه به خارج از کشور هم عرضه نماید.

در دی‌ماه سال گذشته، تعدیل ۵۰۰ نفر از کارگران نساجی بروجرد خبر ساز شد.

مسئولان نساجی بروجرد  اعلام کردند که ۵۰۰ کارگر اخراج نشده بلکه قراردادشان تمام شده است و دیگر نیازی به حضور آن‌ها در کارخانه نیست.

گفته می‌شود بعد از گذشت بیش از یک ماه از سال جدید و  پایان یافتن تعطیلات هنوز این کارخانه فعالیت خود را آغاز نکرده است.

این در حالیست که هرساله ۱۵ فروردین این کارخانه خط‌های تولید را راه‌اندازی می‌کرد و کارگران مشغول به کار می‌شوند.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد گفته: مدیریت نساجی بروجرد اعلام کرده که با کمبود نقدینگی روبروست.

به گفته مهدی سراب‌نشین، نساجی بروجرد هم اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ کارگر دارد که سه ماه حقوق معوقه دارند و بیمه آنان حدود سه ماه است که پرداخت نشده است.

متن پیام شهروندخبرنگار ما:
نساجی بروجرد، یکی از بزرگ‌ترین نساجی‌های پارچه ایران است که چندین وقت است کارگران آن با مشکل اخراج و حقوق نگرفتن مواجه هستند. خواهشمندیم رسانه ملی این موضوع را پیگیری کند.

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران